Nettbutikken vår bytter snart navn.

Nytt navn, ny logo, samme butikk :)

Nettbutikken vår bytter snart navn.

Etter snart 30 år med fokus gjennom nettbutikken vår på parabolrelaterte produkter endrer vi nå litt fokus på vårt vareutvalg. Parabolprodukter er dessverre noe som omsettes mindre og mindre over hele Europa og det er stadig vanskeligere for oss å få tak i gode produkter til gode priser… Stadig økende fraktkostnader sørger også for at det blir vanskeligere å tilby gode produkter da kostnaden blir for høy.

Vi har i alle år også både solgt og foretatt service på HiFi utstyr, og ser en økende trend hos oss på dette… og i den forbindelse bytter vi i nær fremtid navn på nettbutikken til hifiloftet.no. Vi har utvidet våre lokaler i 2.etg til en ren hifi-avdeling med stort utvalg av alt som har med HiFi og lydprodukter, fra platespillere, høyttalere, forsterkere, CD spillere osv til stort utvalg av rekvisita som renseprodukter, kabler og tilleggsutstyr og også et stort utvalg av reservedeler og masse DIY utstyr. Vi har også en god del brukte LP, CD og DVD for salg på loftet hos oss.

Noen av varekategoriene i nettbutikken vil gradvis kanskje flyttes litt rundt og noen nye navn på varegrupper, men er det noe dere ikke finner er det bare å ta kontakt så hjelper vi deg. Greit å vite at vi også har MYE mer produkter tilgjengelig enn dere finner her på nettbutikken, er du på jakt etter ett eller flere produkter eller reservedeler, så ta gjerne kontakt om du ikke finner det på nettbutikken, vi har med stor sannsynlighet mulighet for å kunne levere det til fornuftig pris.

Selv om nettbutikken bytter navn drives vi fremdeles av Wilcom AS, som ble etablert i 1996 og våre ansatte besitter stor kunnskap om våre produkter, og vårt serviceverksted er godt kjent for god service og fornuftige priser.

Mvh
Stian Vilhelmsen
Daglig leder

 

IMG20240330101046.jpg    IMG20240330101148.jpg    IMG20240330101322.jpg

 

hifiloftet.png

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×